06 - 50 855 625 [email protected]

Kosten

Je wilt natuurlijk graag weten wat het kost. Maar ieder project is maatwerk. Voordat we de wensen hebben besproken en ik de tuin heb bekeken, is het lastig om dit precies aan te geven.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat ik nodig heb om een doordacht ontwerp, beplantingsplan of advies uit te werken. De prijs wordt ook niet alleen bepaald door het aantal vierkante meters. In een kleine tuin gaat soms relatief veel werk zitten. Uiteraard is een kleine tuin wel goedkoper dan een grote tuin.

Om toch een idee te geven: Een compleet tuinontwerp met beplantingsplan voor een kleine tuin begint bij € 825 inclusief BTW, en een tuin groter dan 2000 m2 begint bij € 2.500 inclusief BTW.

Voor een kleiner budget biedt tuinadvies uitkomst.

Tuinontwerp

De eerste kennismaking voor een tuinontwerp is vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Na deze afspraak ontvangt u een projectvoorstel met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden, de afspraken die zullen plaatsvinden en de tekeningen en documenten die zullen worden opgeleverd. De totale kosten hiervoor worden vermeld, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Tuinadvies

Voor tuinadvies zijn twee afspraken gebruikelijk, waarvoor een uurtarief van € 80 inclusief BTW geldt.

Tijdens de eerste afspraak worden al tips gegeven en wordt de gewenste uitwerking besproken (bijvoorbeeld een schetsontwerp of beplantingsadvies in de vorm van een foto-overzicht).

Heb je een tuin die je met mij wilt bespreken?